|Om oss|Tjänster|Kvalitet & miljö|We Care|Kontakta oss|Dokument|Hall of Fame

We Care

Oavsett hur duktiga vi är, är vi inget utan våra uppdragsgivare, det är därför vi ser till att ta väldigt noga hand om dig och dina transporter. Vårt ledord är ”Care” och det genomsyrar hela vårt företag och våra tjänster, men också våra relationer med våra kunder. Många säger det men vi gör det; vi bryr oss om dig och dina transporter på ett personligt och professionellt plan. Det leder till att vi hela tiden får nya nöjda kunder i hela Europa samtidigt som vi behåller våra befintliga. Vilket resulterar i en trygg och planerad tillväxt.

Personlig kontakt

Som kund hos oss har du din personliga kontakt som du bygger en relation med. Detta innebär så klart att hela processen går betydligt fortare än i en stor organisation, då du hos oss alltid bemöts av någon som känner till dig och dina önskemål. Din personliga kontakt hjälper dig med allt som rör frakten för att du ska kunna lägga din tid på det du ska istället, det ska ju vara enkelt med transporter.

Du märker skillnaden

Som ett mindre bolag kan vi inte gömma oss bakom stora fasader, det gör att vi alltid håller vad vi lovar. Vi tar vårt uppdrag på allvar och tar alltid vårt ansvar när det gäller att göra våra kunder nöjda. För att fortsätta leverera välbehållna transporter i rätt tid till rätt plats kommer vi alltid fortsätta jobba med kunden i fokus och se till att du märker skillnaden när du använder oss för era transporter.

Välkommen ombord du med!

Vi har sedan 1990 bedrivit vår verksamhet med tyngdpunkt på lastbilstransporter inom Västeuropa. Vår flotta består av ett stort antal fullt utrustade trailers av olika varianter, och vi har lösningen för de flesta typer av transporter. Vi erbjuder även termotransporter för kyl- och frysvaror.
Vi erbjuder både transport av styckegods (LCL) och hela (FCL) containertransporter till och från hela världen. Via våra samarbetspartners kan vi ordna med samlastning av styckegodscontainers samt tillhandahålla distribution av dessa över hela världen.
Vi erbjuder flygfraktslösningar som omfattar allt från styckegods till express och kurirpaket, tillsammans med vårt världsomspännande nätverk erbjuder vi en skräddarsydd lösning för alla era behov.
Vi kan bistå med all dokumentation som krävs för handel inom och utanför EU. På vårt kontor får du hjälp med de frågeställningar som kan tänkas uppstå vid inköp, försäljning eller transport vid internationell handel. Vi bevakar nyheter från Tullverket och andra viktiga instanser och vi har hög kompetens om nya lagar, förordningar och förenklingar, samt ett stort utbud av tjänster för att guida dig i de snåriga tullreglerna.

Några exempel på våra tjänster: importdeklaration, exportdeklaration, aktiv/passiv förädling, veterinär/gränskontroll samt dokumentation, utfärdande av certifikat, klassificering samt tullrutiner samt konsultation.
© 2017 CargoCare Scandinavia AB
Design & Produktion: Publiciteta&Co
Foto: Jimmy Nilsson