|Om oss|Tjänster|Kvalitet & miljö|We Care|Kontakta oss|Dokument|Hall of Fame

Om oss

Vi har lösningen för de flesta transporter

På kontoret i Helsingborg möts du alltid av en mycket handlingskraftig och kompetent personal med lång branscherfarenhet och goda språkkunskaper. Alltid redo att serva just dig och ditt ärende med ett genuint engagemang!

Vi på CargoCare har sedan 1990 bedrivit vår verksamhet med tyngdpunkt på lastbilstransporter inom Västeuropa. Vår flotta består av ett stort antal fullt utrustade trailers av olika varianter, och vi har lösningen för de flesta typer av transporter. Vi erbjuder även termotransporter för kyl- och frysvaror.

Sedan 2016 har vi via ett förvärv av företaget NL Transport breddat vårt utbud med transporter via sjö och flyg samt tullservice. En självklar utveckling för oss med målet att alltid ha en riktigt bra lösning med maximal transportkvalitet för dina transporter.

Optimala transportlösningar till rätt pris

Företagspresentation (Engelsk)Vi arbetar ständigt med kontinuerlig vidareutveckling av våra trafiksystem. Därför kan vi alltid utlova bästa möjliga kvalitets- och servicenivå. Genom direktkontakter och utan dyra mellanhänder har vi alltid möjligheten att kunna erbjuda den optimala transportlösningen till rätt pris.

En trimmad organisation, välplanerade transportlösningar till rätt pris och personlig service, ger oss mycket nöjda och glada kunder, precis som det ska vara!

Vi har sedan 1990 bedrivit vår verksamhet med tyngdpunkt på lastbilstransporter inom Västeuropa. Vår flotta består av ett stort antal fullt utrustade trailers av olika varianter, och vi har lösningen för de flesta typer av transporter. Vi erbjuder även termotransporter för kyl- och frysvaror.
Vi erbjuder både transport av styckegods (LCL) och hela (FCL) containertransporter till och från hela världen. Via våra samarbetspartners kan vi ordna med samlastning av styckegodscontainers samt tillhandahålla distribution av dessa över hela världen.
Vi erbjuder flygfraktslösningar som omfattar allt från styckegods till express och kurirpaket, tillsammans med vårt världsomspännande nätverk erbjuder vi en skräddarsydd lösning för alla era behov.
Vi kan bistå med all dokumentation som krävs för handel inom och utanför EU. På vårt kontor får du hjälp med de frågeställningar som kan tänkas uppstå vid inköp, försäljning eller transport vid internationell handel. Vi bevakar nyheter från Tullverket och andra viktiga instanser och vi har hög kompetens om nya lagar, förordningar och förenklingar, samt ett stort utbud av tjänster för att guida dig i de snåriga tullreglerna.

Några exempel på våra tjänster: importdeklaration, exportdeklaration, aktiv/passiv förädling, veterinär/gränskontroll samt dokumentation, utfärdande av certifikat, klassificering samt tullrutiner samt konsultation.
© 2017 CargoCare Scandinavia AB
Design & Produktion: Publiciteta&Co
Foto: Jimmy Nilsson