|Om oss|Tjänster|Kvalitet & miljö|We Care|Kontakta oss|Dokument|Hall of Fame

Välkommen till CargoCare

Vi är ett personligt och lyhört speditions- och logistikföretag som bryr oss om dig samt det du vill frakta från start till mål. Vi är specialister på skandinaviska och internationella transporter via land, sjö och flyg. Dessutom har vi tullservice som ännu en specialitet och åtar oss förtullningsärenden och lagring i tullager. Vi har som mål att det ska vara lätt att frakta, speciellt för dig som ska lägga din dyrbara tid på annat.

Samtliga våra transporter planeras och administreras från vårt kontor i Helsingborg, "ett stenkast" från kontinenten. Vi arbetar med ett kvalitetstänk rakt igenom hela vår verksamhet och självklart jobbar vi för minsta möjliga miljöpåverkan genom att optimera både fordon, lastning och hantering. Kontakta oss gärna för offert eller om du vill ha mer information om våra tjänster och om oss på CargoCare Scandinavia AB.

Du kommer att märka skillnaden med en transportleverantör som bryr sig, hela vägen.

Vi har sedan 1990 bedrivit vår verksamhet med tyngdpunkt på lastbilstransporter inom Västeuropa. Vår flotta består av ett stort antal fullt utrustade trailers av olika varianter, och vi har lösningen för de flesta typer av transporter. Vi erbjuder även termotransporter för kyl- och frysvaror.
Vi erbjuder både transport av styckegods (LCL) och hela (FCL) containertransporter till och från hela världen. Via våra samarbetspartners kan vi ordna med samlastning av styckegodscontainers samt tillhandahålla distribution av dessa över hela världen.
Vi erbjuder flygfraktslösningar som omfattar allt från styckegods till express och kurirpaket, tillsammans med vårt världsomspännande nätverk erbjuder vi en skräddarsydd lösning för alla era behov.
Vi kan bistå med all dokumentation som krävs för handel inom och utanför EU. På vårt kontor får du hjälp med de frågeställningar som kan tänkas uppstå vid inköp, försäljning eller transport vid internationell handel. Vi bevakar nyheter från Tullverket och andra viktiga instanser och vi har hög kompetens om nya lagar, förordningar och förenklingar, samt ett stort utbud av tjänster för att guida dig i de snåriga tullreglerna.

Några exempel på våra tjänster: importdeklaration, exportdeklaration, aktiv/passiv förädling, veterinär/gränskontroll samt dokumentation, utfärdande av certifikat, klassificering samt tullrutiner samt konsultation.
© 2017 CargoCare Scandinavia AB
Design & Produktion: Publiciteta&Co
Foto: Jimmy Nilsson